Over Vistaprotector.nl

EFD BV Locatie Echt Limburg

Vistaprotector.nl is een webshop van EFD BV voor geaatsbescherming

Eigen productie made in Limburg

Snelle levering dankzij eigen productie in Limburg. De PVC die wij gebruiken om Vista Protectors te produceren is afkomstig uit Europa.

EFD doet meer dan enkel gelaatsbescherming

Onze webshops in Nederland, België, Duitsland én Oostenrijk

pvc-strokengordijn.nl

strokengordijn.be

pvcstreifen.de

pvcstreifen.at

pvctafelzeilshop.nl

pvctischdeckenshop.de

Over EFD

EFD in het Limburgse Echt helpt klanten naar flexibele afschermingsoplossingen om hun werkomgeving te reguleren en te controleren! Gezondheid, veiligheid en efficiency zijn belangrijke thema’s in het creëren van de juiste werkomgeving. EFD helpt door het bieden van de juiste oplossingen! Het bedrijf is fabrikant van het flexibele gelaatsmasker Vista Protector en ook van flexibele stroken- & industriegordijnen, pendeldeuren, afscheidingswanden, lasgordijnen, -schermen, en -lamellen en transparante tafelzeilen en beschermers. Alle producten worden vervaardigd uit flexibel PVC.

EFD heeft méér dan 10 jaar ervaring en beschikt over het breedste voorraadprogramma in tochtdeuren en flexibel PVC van Europa. Klanten van EFD bevinden zich in alle branches, van Industrie tot Horeca, Retail, Cleanrooms, Datacentra, Automotive, Logistiek, Veeteelt, Glastuinbouw, De centrale geografische ligging staat garant voor snelle bezorging in Nederland, België, Duitsland en op wens in de rest van Europa.